valstadagen_pan
Foto: Insändarbild/Arlanda Jets

Tio från Jets tog landslagsseger

Arlanda Jets hade tio spelare med i landslaget som tog sin första seger mot Finland.

centrum_artikel_host

Under lördagen möttes Sverige och Finland i Bergshamra, lagen spelade både flaggfotboll och amerikansk fotboll. I truppen som spelade amerikansk fotboll fanns tio spelare från Jets, det svenska landslaget vann med 28-14. Noterbart var att Yasmin El-Messoudi jubilerade med sin 20:e landskamp.

nrh_sigtuna

Märstabor i landslaget

Sport Märstaborna Robin Jutwreten och Bartosz Wozniak är med i herrlandslaget i amerikansk fotboll, Robin som tränare och Bartosz som spelare.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
valstadagen

Jets tappar nyckelspelare till Tyskland

Sport Jetsspelaren Kalle Hjertton är klar för tyska topplaget Marburg Mercanaries: - Vi är mycket glada, tacksamma och stolta över Kalle och det han gjort för Arlanda hittills, och är övertygade över att Kalle kommer att vara med och bidra till Mercenaries direkt, skriver Jets på sin hemsida.

elon_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Sport Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

ica_helsida

Succéstart för Jets

Sport Arlanda Jets ångar på i Division 1 och står på fyra raka segrar efter helgens vinst mot Djurgården.

Klart med tränarstab i Jets

Sport Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

centrum_host_helsida
joes-helsida
Wenngarns_cafe_helsida
mp_helsida

Ny tränare för Jets herrlag

Sport Arlanda Jets har gjort klart med ny headcoach för herrlaget, det blir Andreas Östlund som kommer tillbaka till Jets efter en sejour i tyska ligan.

defacto_helsida

Jets i samarbete med konkurrent

Sport Arlanda Jets och Upplands-Bro Broncos slås ihop på damsidan för att spela i Superserien i år: - Jag är nöjd med samarbetet, vi kan hjälpa varandra säsongen 2018. Våra spelare får konkurrens på sina positioner och tillsammans, med flera spelare, får vi bättre kvalitet på träningarna, säger Ville Korhonen, headcoach i Arlanda Jets.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp_outsider
valstadagen_outsider
wenngarn_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
nrh
student_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
connys