sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen

Bilar utsattes för skadegörelse och brand på parkering

Två bilar förstördes och och flera andra utsattes för skadegörelse under natten på Lindvägen i Märsta.

centrum_artikel_host

Räddningstjänsten agerade snabbt för att hantera branden medan en polispatrull på väg till platsen informerades om en misstänkt person som vandaliserade andra parkerade fordon. Enligt rapporter förstörde han rutor och punkterade däck på flera bilar i området.

Vid ankomst upptäckte polispatrullen mannen som försökte fly från platsen. En intensiv jakt resulterade i att patrullen kunde gripa honom.

Efter överläggning med åklagare anhölls mannen, misstänkt för grov skadegörelse.

Cirka tio bilar drabbades av skador av varierande grad till följd av händelsen.

Polisen fortsätter utredningen och uppmanar eventuella vittnen att kontakta dem med information som kan vara relevant för fallet.

Allt fler nöjda med hemtjänsten

Notiser Inför årsskiftet presenterades 2023 års resultat för Hemtjänstindex, som mäter kvaliteten på hemtjänsten i samtliga av Sveriges kommuner. Undersökningen tar hänsyn till de områden som seniorer anser vara viktigast: information, biståndshandläggning, utförande samt stöd och utveckling.

pantamera_avc_helsida

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

connys_helsida
centrum_host_helsida
skridskodisco_helsida
steningekompani_helsida
funkisfest_helsida
foraldranatverk_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
skridskodisco_outsider
foraldranatverk_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
connys
ridskola_2020_outsider