eldsjal2024_pan
Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Tillslag mot nätverk i Valsta

Förra veckan genomfördes kontroller mot kriminella nätverk i Valsta och Väsby vilket gag resultat enligt Polisen.

centrum_artikel_host

Polisen har förra veckan genomfört kontroller inom Operation Gimle som gett resultat. Enligt ett pressmeddelande av Polisen skedde dessa mot nätverk i Valsta och Väsby. Genom kontrollerna kunde polisen se mönster och annat som man kan arbeta vidare med. Man genomförde också trafikkontroller vilket ledde till flera bötfällningar, bland annat för trafikbrotten olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Enligt Polisen har punktinsatser stor effekt och skapar trygghet samtidigt som det skapar frågeställningar hos de kriminella.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
connys_helsida
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
storemore_out
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
connys