eldsjal2024_pan
Kristin då det begav sig i Skånela 2016Foto: Arkivbild/Magnus Granhagen

Thorleifsdottir till OS

Förre skånela- och rosersbergsspelaren Kristin Thorleifsdottir, 21, har tagits ut till landslaget för spel i OS.

centrum_artikel_host

Skånela och Rosersberg levererar till OS i och med att Kristin Thorleifsdottir tagits ut i truppen. Kristin som är från Roslagen spelade ungdomsåren i Rosersberg och sena tonåren i Skånela där hon dominerade stort innan H65 knackade på dörren och värvade henne. Efter några säsonger i H65 begav det sig till danska Randers.

Kristin har 32 landskamper på meritlistan samt 14 mål. 14 spelare har tagits ut i truppen. Avresan till Tokyo sker 21:a juli och Sverige möter Spanien, Ryska Olympiska kommitté, Frankrike, Brasilien och Ungern. Hon har även representerat landslaget i EM 2020.

Skånela har tidigare haft Emma Ekenman-Fernis i landslagssammanhang på senare år.

connys_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

spedition_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

eldsjal2024_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

storemore_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

steningekompani_helsida
aldreomsorg_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
outsider_aldreomsorg
ridskola_2020_outsider
storemore_out
connys
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
spedition_outsider