helsida_bostad
Ella Thoren på FlashFoto: Insändarbild

Thoren blev svensk mästare

Ella Thoren från SBRF vann SM i Sportkörning och är klar för EM i Ungern om två veckor.

centrum_artikel_host

SM i sportkörning har har avgjorts och Ella Thoren från SBRF medverkade. Ella startade med en dressyr på 51 straff, under lördagen startade maratonmomentet där Ella och Flash körde snabbt i de fyra hindren. Söndagen avslutades med konkörning där ekipaget var felfria och gjorde en snabb tid. Därmed är Ella klar för EM i Ungern om två veckor.

pantamera_avc_helsida
toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
ungdomsarbete_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

defacto_helsida
connys_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider