centrum_panorama_hostshopping

Terminal 4 öppnas upp på onsdag

I morgon onsdag kommer Terminal 4 att tas i bruk men det är inte helt säkert att köerna minskar för det.

centrum_artikel_host

Terminal 4 öppnar igen efter pandemin på onsdag för att Swedavia ska kunna hantera det ökade resenärstrycket som de senaste veckorna inneburit mycket kraftiga köer till säkerhetskontrollen. 130 nya medarbetare har rekryterats rapporterar SVT för att arbeta i säkerhetskontrollen. Men många är dock under den säkerhetsprövning som krävs för att bli godkända, något som kan ta flera veckor.
– Det jag kan säga är att vi har personal på väg in och att vi gör ett antal extraordinära insatser för att möta det ökande resandet, men bemanningsfrågan i detalj får vi återkomma till, säger Peter Värring, pressansvarig på Swedavia

Terminal 2 har öppnats upp sedan i höstas.
– Vi gör allt vi kan för att försöka stärka bemanningen men exakt hur det kommer se ut på onsdag kan jag inte svara på, men vi kommer givetvis ha bemanning på plats för att underlätta det flöde vi nu ser. Men det är ett svårt läge och det är just därför vi gör dessa åtgärder just nu, säger Peter Värring.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Nyheter I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
connys