centrum_panorama_hostshopping
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Taxiresenär ringde polisen efter dyr nota

En taxiresenär i Stockholm blev chockad över priset på sin resa till Arlanda flygplats. Istället för att betala notan valde han att ringa polisen för att klaga. Polisen, som fick ta emot samtalet, uppmanade dock mannen att betala sin nota för att undvika misstankar om brott.

centrum_artikel_host

Händelsen inträffade vid 15-tiden på måndagen när mannen insåg att taxiresan var för dyr rapporterar UNT.se. Han ansåg att det var orimligt och beslutade sig för att kontakta polisen. Rebecca Landberg, presstalesperson hos polisen, förklarar: “Om han inte hade betalat, skulle det ha räknats som bedrägeri. Nu har han dock betalat och undgår därmed misstankar.”

Polisen rekommenderade mannen att lösa situationen genom att betala notan istället för att eskalera det till en brottsutredning. Detta visar vikten av att hantera konflikter på ett lagligt sätt och undvika onödiga problem.

centrum_host_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
klara_outsider