defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Taxichaufförer i bråk

Två taxichaufförer började bråka på Arlanda vilket resulterade i polisanmälningar.

centrum_artikel_host

Vid 17.30-tiden ringde en taxichaufför till polisen och uppgav att denne blivit slagen av en annan taxichaufför. Polispatrullen kom till plats för att reda ut situationen och upprättade en anmälan gällande misshandel. En annan anmälan gällde misshandel och ofredande. Båda chaufförerna har alltså velat göra vardera polisanmälan.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

connys_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

humbacken_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida_2023

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
oppethus_agy_2023_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
connys