defacto_pan2020

Taxichaufförer bråkar om laddstolpar

Taxichaufförer har hamnar ofta i bråk på Arlanda på grund av brist på laddstolpar.

centrum_artikel_host

Nästan dagligen är det slagsmål bland taxichaufförer på grund av att man vill ladda sina elbilar rapporterar SVT Stockholm. Situationen anses vara en katastrof enligt en taxichaufför som SVT pratat med. Kritik har riktats mot Swedavia som premierar elbilar till sina terminaler. Swedavia menar att man har 30 laddplatser vilket borde räcka för att tillgodose behovet. Miljötaxi är prioriterat på Arlanda sedan 2005 och Taxi Stockholm som är en större taxiaktör har hela 300 eldrivna taxibilar.

dack_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

defacto_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
connys
ica_outsider
nrh
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
dack_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host