vinter_pan

Taxichaufförer bråkar om laddstolpar

Taxichaufförer har hamnar ofta i bråk på Arlanda på grund av brist på laddstolpar.

centrum_artikel_host

Nästan dagligen är det slagsmål bland taxichaufförer på grund av att man vill ladda sina elbilar rapporterar SVT Stockholm. Situationen anses vara en katastrof enligt en taxichaufför som SVT pratat med. Kritik har riktats mot Swedavia som premierar elbilar till sina terminaler. Swedavia menar att man har 30 laddplatser vilket borde räcka för att tillgodose behovet. Miljötaxi är prioriterat på Arlanda sedan 2005 och Taxi Stockholm som är en större taxiaktör har hela 300 eldrivna taxibilar.

connys_helsida
vinter_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

wenngarn_jul_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

storemore_helsida
joes-helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

defacto_helsida
ica_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

slottsby_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
swedol_outsider
vinter_outsider
slottsby_outsider
ridskola_2020_outsider
storemore_out
pantamera_out
ica_outsider
wnngarn_jul_outsider
connys
joes_outsider