centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Taxichaufförer bråkade på Arlanda

Två taxichaufförer hamnade i luven på varandra under torsdagskvällen.

centrum_artikel_host

UNT.se rapporterar om ett bråk mellan två taxichaufförer på torsdagskvällen på Arlanda.Chaufförerna hamnade i en dispyt som eskalerade till handgemäng. Polisen ryckte ut till platsen för att hantera situationen, och nu står en av chaufförerna under misstanke för misshandel.

Enligt Per Fahlström, presstalesperson på Stockholmspolisen, larmades myndigheterna strax efter 18:30 på torsdagskvällen angående ett våldsamt bråk mellan två taxichaufförer. ”Två taxichaufförer hade hamnat i luven på varandra och den ena ska ha misshandlat den andra”, förklarade Fahlström.

Den påstådda misshandeln resulterade inte i allvarliga fysiska skador som krävde omedelbar medicinsk behandling. Ambulans behövde inte tillkallas till platsen.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
mp_tack_helsida
connys_helsida

Taxiresenär ringde polisen efter dyr nota

Nyheter En taxiresenär i Stockholm blev chockad över priset på sin resa till Arlanda flygplats. Istället för att betala notan valde han att ringa polisen för att klaga. Polisen, som fick ta emot samtalet, uppmanade dock mannen att betala sin nota för att undvika misstankar om brott.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
centrum_outsider_host
connys
brobygget_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider