Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Taxichaufför utsatt för rånförsök

En taxichaufför utsattes för ett rånförsök under natten vid Märsta station: - Det var tre personer som försökte ta chaufförens telefon, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Händelsen inträffade vid 01.25 i natt på Märsta station dit de tre personerna hade åkt med taxin. När de skulle kliva av försökte de ta chaufförens telefon, chauffören lyckades dock avvärja detta. Men de tre sprang därefter iväg från taxin utan att betala för sig. Polisen har upprättat en anmälan om försök till rån och ringa bedrägeri.

defacto_helsida
wenngarn_jul_helsida
connys_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

joes-helsida
ica_helsida
slottsby_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

pantamera_avc_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

centrum_host_helsida
storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ica_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
storemore_out
joes_outsider
connys
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider