eu_valet_panorama
Tränarna Jakob Beltowski och Tommy Andersson med klubbens deltagare på Kanku Open i GävleFoto: Insändarbild

Tävlingspremiär för Sigtuna Budoklubb

Sigtuna Budoklubbs Tsu Shin Gen sektion har tävlat i Kanku Open i Gävle och kom hem med tre medaljer.

centrum_artikel_host

Den gångna helgen tävlade Sigtuna Budo i Kanu Open med ett 70-tal deltagare från olika klubbar i mellan-Sverige. Tävlingen vänder sig till barn mellan 7-14 år.
– Bland nästan 70 anmälda deltagare, presterade klubbens tävlande på högsta nivå med varierade tekniker och högt tempo. Samtliga fick chansen att gå flera matcher mot jämt matchade motståndare, berättar huvudtränare Jakob Beltowski.

Tävlingen innebar även debut för deltagarna och trots tävlingsnerver blev det två silver, ett brons och två femteplatser. Fina resultat enligt Jakob Beltowski. Sigtuna Budoklubb har fortsatt intagning till sin verksamhet och vänder sig till alla barn, ungdomar och vuxna i kommunen. Man håller till i Prästängshallen i Sigtuna.

Resultaten
Silver, Enna Kadrovic, Flickor 8-9 år
Silver, Leila Lagerbjelke, Flickor 8-9 år
Brons, Elliot Iskander, Pojkar 10-11 år
5:e plats, Neil Saxena, Pojkar 8-9 år
5:e plats, Theo Kadrovic, Pojkar 10-11 år

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

mp_helsida_eu
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

bygdensdag_helsida

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

seniormassa_pan
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

eldsjal2024_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
eldsjal2024_out
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
bygdensdag_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider