centrum_panorama_hostshopping
Teamet i LinköpingFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Tävlade för första gången på 19 månader

För första gången på 19 månader kunde Kim Taekwondo tävla med barn och ungdomar igen.

centrum_artikel_host

På grund av pandemin och smittspridning av covid-19 har inomhustävlingar för taekwondo stoppats. Men för första gången sedan december 2019 har man nu åkt på tävling i Kim Taekwondo. Klubben åkte till Linköping för att tävla i Svenska Cupen1.
– Vi hade fyra debutanter som tävlade för första gången som avancerad. Det blev två guld, tre silver och fyra brons av totalt nio deltagare och därmed viktiga rankingpoäng inkasserade till nästa Svenska Cup som går i Värnamo, berättar headcoach Jens Lundin.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
connys
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
pantamera_out