vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Tappad last orsakade trafikolycka

Ett fordon tappade last på E4:an strax söder om Rosersberg vilket orsakade en trafikolycka med två bilar.

centrum_artikel_host

Vid 16.15-tiden inträffade en trafikolycka på E4:an södergående vid Rosersberg. Ett fordon tappade last som träffade ett annat fordon vilket föranledde en kollision med ytterligare ett fordon. Den ena bilen voltade och hamnade i terrängen på taket. Båda bilarna behövde bärgas från platsen men inga personskador uppstod enligt polisen. Framkomlighetsproblem uppstod i samband med olyckan.

centrum_host_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

connys_helsida
dackskifte_helsida
advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

vintermarknad_helsida
julmarknad_2022
defacto_helsida
agy_oppethus
pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
vintermarknad_outsider
pantamera_out
connys
dackskifteoutsider
nrh
centrum_outsider_host