moderat_pan_nov
Martin BarosenFoto: Insändarbild
Daniel GabrielssonFoto: Pressbild

Talanger i Upplandslaget

Kommunen skickar två spelare till Upplandslaget; Martin Barosen och Daniel Gabrielsson.

centrum_artikel_host

Upplandslaget har tagit ut sin trupp som ska spela matcher i månadsskiftet november/december och därefter SM i januari. Bland de uttagna finns Daniel Gabrielsson från Rosersberg och målvakten Martin Barosen från Sigtuna. Daniel Gabrielsson spelar redan Division 1 med Rosersbergs IK och levererar stadigt med poäng.

Martin spelar i Sigtunas juniorlag och seniorlag. Han studerar på Arlandagymnasiet med inriktning innebandy. Förutom träningarna i Sigtuna blir det en hel del träningar under skoltid samt på fritid. Nu tillkommer ytterligare samlingar med Upplandslaget för att de ska vara samspelta i januari när SM går i Umeå.

julmarknad_2022
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

connys_helsida
centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

advent_kyrka_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

defacto_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
pantamera_out
swedol_outsider
connys