sap_feb_pan
Fredrik Jagersjö Rosell, Managing Director på PanattoniFoto: Pressbild

Taklagsfest vid Panattoni Park

Panattoni Park Rosersberg, en av Sveriges framstående logistikfastigheter, har nått en viktig milstolpe - takläggningen är nu avklarad. Med en yta på 40 000 kvm och belägen i Rosersberg norr om Stockholm, utgör detta projekt en strategisk satsning för Panattoni, en av Europas ledande utvecklare av moderna logistikfastigheter.

centrum_artikel_host

Vid taklagsfirandet, där omkring 85 personer samlades, hyllades projektets geografiska fördelar och dess närhet till viktiga transportknutpunkter som Rosersberg kombiterminal och E4:an. Fredrik Jagersjö Rosell, Managing Director på Panattoni, framhöll det centrala läget i Rosersberg och företagets strategi att erbjuda attraktiva ytor i mer stadsmässiga lägen.

Panattoni Park Rosersberg har inte bara geografiska fördelar utan även en nära anknytning till Sveriges största fullserviceterminal, vilket möjliggör effektiva och miljövänliga transporter till och från Stockholm. Fastigheten kommer att certifieras med hållbarhetsstandarden BREEAM Excellent och inkluderar hållbara aspekter såsom solpanelförberedda tak, anpassningsbara parkeringsplatser och uteplatser för hyresgästernas behov.

Etableringen av Panattoni i Sigtuna välkomnas av Annika Bröms, näringslivschef i kommunen, som ser det som en betydelsefull expansion för logistiknäringen och en generator för nya jobb och intäkter i regionen.

Fastigheterna beräknas stå klara för inflyttning under det första kvartalet 2024 och förväntas ge en betydande impuls till logistiksektorn i Sigtuna.

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

steningekompani_helsida

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
skridskodisco_helsida
sportlov

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

spedition_helsida
fritidsbanken_sportlov

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

funkisfest_helsida
centrum_host_helsida

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nya etableringar hos Corem i Arlandastad

Näringsliv Fastighetsbolaget Corem välkomnar tre betydande hyresgäster, Rikshem, UPS och Industrisupport i Stockholm, till sina specialanpassade lokaler i Arlandastad. Denna expansionsstrategi stärker Corems närvaro och bekräftar förtroendet från framstående företag inom olika branscher.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
spedition_outsider
skridskodisco_outsider
pantamera_out
connys
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna