moderat_pan_nov
Anna Sehlin (V) i samband med besök i Märsta under valrörelsen.Foto: Vänsterpartiet/Lena Malmberg

Tågvärdarna är kvar tillsvidare

Tågvärdarna som skulle ha avskaffats på pendeltågen får vara kvar tillsvidare: - Det här är en stor seger för Vänsterpartiet, men framför allt för personalen på pendeltågen, kommenterar Anna Sehlin (V).´

centrum_artikel_host

Tågvärdarna som skulle avskaffas på pendeltågen får vara kvar. Planerna på att att istället införa kameror på tågen läggs på is. Vänsterpartiet har kommit överens med Mittenkoalitionen om att värdarna ska få vara kvar.
– Vi förutsätter nu att styret, förvaltningen och MTR rättar sig efter beslutet. Det är viktigt att det sker så fort som möjligt, så att personalen kan få lugn och ro efter den här utdragna historien, säger Anna Sehlin (V), gruppledare

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
humbacken_helsida
oppethus_helsida_2023
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida

Skolorna på 35:e plats i skolranking

Nyheter Sigtuna kommun rankas nu som 35:e kommun i landet när det gäller skolresultat: - Vi arbetar intensivt för att bli en av de bästa skolkommunerna i landet. Med vårt lokala skolutvecklingsprogram har vi en tydlig och långsiktig satsning på kunskap, trygghet och studiero samt medarbetare, uppger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L)

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

oppethus_agy_2023_outsider
pantamera_out
connys
swedol_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider
centrum_outsider_host