centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild/MTR

Tåg i reseplaneraren ska avgå

SL vidtar nu nya åtgärder mot pendelkaoset som hållit i sig i över en vecka.

centrum_artikel_host

I över en vecka har pendelkaoset fortgått på grund av sjukskrivningar bland lokförare hos MTR. För att resenärer nu bättre ska kunna planera sin resa har SL vidtagit åtgärder, de turer som visas i reseplaneraren ska trafikera. Det kommer inte vara helt säkert att tågen som listas kör men man tror att det blir mindre risk för inställda tåg. På helgerna kommer det även att gå att resa till Arlanda.

ica_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

joes-helsida
defacto_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

dack_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
pantamera_out
joes_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
dack_outsider