helsida_bostad
Camilla Folmer Hansen och Arya Pour prisades av SigtunaHems VD Göran Langer i samband med VinterfestivalenFoto: Magnus Granhagen

Ta chansen och utse Årets eldsjäl i Valsta/Steninge

Årets Eldsjäl ska utses och nomineringsprocessen har inletts.

centrum_artikel_host

Vi är Valsta delar ut utmärkelsen Årets Eldsjäl till den person som gör viktiga insatser i stadsdelsområdet Valsta/Steninge. Förra årets vinnare var Camilla Folmer Hansen och Arya Pour. Nu har nomineringsprocessen startat för 2022 års pris. Man kan nominera en eller flera personer som gör goda ideella insatser inom det sociala hållbarhetsområdet i kommundelen och man måste även vara bosatt i Valsta/Steninge eller ha anknytning till området. Styrelsen utser vinnaren som presenteras i samband med Skördemarknaden 10 september.

Här kan du nominera

ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida
toppbanner
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

centrum_sommar2022_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
arbete_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022