sap_feb_pan
Foto: Pressbild/Destination Sigtuna

Synsam etablerar i Sigtuna stad

Synsam startar upp en butik på Stora Gatan som invigs i mellandagarna.

centrum_artikel_host

Fredagen den 29 december kl. 08.45 bjuder Synsam in alla Sigtunabor till invigningen av deras sprillans nya butik, belägen på Stora Gatan 49. Med en yta på hela 177 kvadratmeter presenterar Synsam en omfattande samling av glasögon, solglasögon, kontaktlinser och synhjälpmedel.

”Vi är glada att hälsa Sigtunaborna välkomna till vår stora butik. Här erbjuder vi marknadens bredaste sortiment av synprodukter, från glasögon till solglasögon och kontaktlinser. Våra tre medarbetare står redo att assistera med synundersökningar, ögonhälsa och val av synhjälpmedel. Vi ser fram emot att berätta mer på plats!” berättar Synsam inför invigningen.

Med 250 butiker utspridda över Sverige och över 540 butiker i hela Norden strävar Synsam inte bara efter att erbjuda synvård av hög kvalitet utan även att bidra till hållbara stadskärnor och skapa nya arbetstillfällen. Genom att etablera sig på orter, inklusive mindre sådana, söker Synsam aktivt att främja tillgängligheten till synvård och skapa en positiv inverkan på samhället.

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

sportlov
fritidsbanken_sportlov

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

pantamera_avc_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

spedition_helsida
funkisfest_helsida
skridskodisco_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

steningekompani_helsida
connys_helsida

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

centrum_host_helsida
foraldranatverk_helsida

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

foraldranatverk_outsider
funkisfest_outsider
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
spedition_outsider
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna