socialdemokraterna_maj_panorama
Näringslivschefen Annika Bröms, kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M), Torbjörn Larsson, VD Swedish Game Fair, och Björn Lidström, Wenngarns slottFoto: Pressbild

Swedish Game Fair flyttar till Wenngarns Slott

Swedish Game Fair, Sveriges största utomhusmässa inom jakt, hund och outdoor, tar nästa steg i sin utveckling genom att flytta till Wenngarns Slott.

centrum_artikel_host

Tidigare har mässan hållits på Tullgarns Slott och Skokloster, men behovet av större utrymmen och bättre infrastruktur har lett till valet av en ny plats.

Torbjörn Larsson, VD för Swedish Game Fair, uttrycker sin tillfredsställelse med att kunna utveckla mässans aktiviteter och shower på Wenngarns Slott, som är strategiskt beläget nära både Kista, Scandinavian XPO och Arlanda. Beslutet har också mötts med positiva reaktioner från lokala myndigheter. Olov Holst, kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna kommun, betonar mässans potentiella positiva effekter på näringslivet i området.

Wenngarns Slott erbjuder en unik anläggning mitt i Mälardalen, med camping, hotell, restauranger och en imponerande barockpark. För Björn Lidström och Billy Hamrén, som arrenderar slottsverksamheten, innebär samarbetet med Swedish Game Fair en del av deras strävan efter att skapa en unik evenemangsplattform.

forstamaj_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

centrum_host_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
nrh_sigtuna
connys