vintermarknad_pan
Swedavia rekommenderar personal och Avarns säkerhetspersonal att använda munskydd. ArkivbildFoto: Swedavia/Maria Moustakakis

Swedaviapersonal rekommenderas bära munskydd

Swedavia rekommenderar all sin personal att bära munskydd på flygplatserna rapporterar Dagens Nyheter.

centrum_artikel_host

Efter att spridning av covid-19 ökat rekommenderar nu Swedavia sin personal att bära munskydd igen uppger Dagens Nyheter.
– Det är en försiktighetsåtgärd på grund av att Folkhälsomyndigheten ser en ökad smittspridning i samhället. Men vi gör det också i förebyggande syfte för att undvika stora sjukskrivningstal och säkra vår förmåga, säger Robert Pletzin, presschef på Swedavia, till tidningen.

Även säkerhetspersonal på Avarn omfattas av rekommendationerna. Dock finns det ingen rekommendation som gäller resenärer även om flera flygbolag kräver munskydd ombord. Rekommendationen gäller från 27 juli och tillsvidare. Enligt Pletzin är det många resenärer som frivilligt väljer att bära munskydd och det säljs även munskydd på flygplatserna.

vintermarknad_helsida
dackskifte_helsida
centrum_host_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

julmarknad_2022
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
connys
nrh
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
marknaden_outsider
vintermarknad_outsider
swedol_outsider