moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Swedavia får förklara kökaoset för Trafikutskottet

Kökaoset i säkerhetskontrollen innebär nu att Swedavia kallas in till Riksdagens trafikutskott för att förklara sig.

centrum_artikel_host

Köer på flera timmar hör till vanligheterna enligt de senaste veckornas medierapportering. Avarn Security som sköter säkerhetskontrollen har problem med rekrytering samt att myndigheter måste godkänna personer som börjar arbeta i säkerhetskontrollen. Efter pandemin när resandet tagit fart går det långsamt med rekryteringen.

Nu har Swedavia kallats in till Riksdagens trafikutskott för att förklara sig. Mötet ska ske under tisdagsförmiddagen. Många har missat fina flyg till följd av kökaoset, rapporterar Ekot.

advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

defacto_helsida
centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
agy_oppethus
connys_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
connys
pantamera_out
nrh