moderat_sep_pan
S:t Pers ruin under Sigtuna Summer SqueezeFoto: Pressbild

Summer Squeeze utökas till två dagar

Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

centrum_artikel_host

Sigtuna Event som arrangerar Sigtuna Summer Squeeze bildades 2019 men har arrangerat musikfestivalen under pandemitider. Nu blir det fritt från restriktioner och S:t Pers ruin är spelplats under fredag och lördag, 2-3 september.
– Efter förra årets mycket uppskattade konserter vid St Pers kyrkoruin har vi i år beslutat att förlägga samtliga konserter där så all publik och alla artister får uppleva levande musik på denna magiska plats, säger Göran Lundh från Sigtuna Event.

Publiken kommer få njuta av artister som Jakob Hellman, Erik gadd, Molly Hammar och Janne Schaffer. Man kan för i år köpa festivalpass för båda dagarna eller bara för en dag.
– Vi har under året jobbat hårt med att hitta nya, spännande artister! Målet med Sigtuna Summer Squeeze har varit att skapa ett spännande och omväxlade program som ska locka en bred publik. Vi är jättestolta över att kunna presentera folkkära artister som Jakob Hellman, Eric Gadd, Molly Hammar, Janne Schaffer samt Nils Landgren och Johan Norberg som bildar gruppen Chapter Two, säger Pelle Nordlander, artistansvarig för Sigtuna Event.

toppbanner
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

connys_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
arbete_outsider
swedol_outsider
connys