kommun_skoterska
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Glada medaljörer på prispallenFoto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Succé för Motocross KM på Arlanda MC: Solen lyste över tävlande och publik

Under helgen som gick var det full fart och spänning på Arlanda MC när de årliga motocross-KM-tävlingarna avgjordes. Arlanda MC, en förening med långa rötter vid Arlandabanan strax norr om Märsta och Arlanda flygplats, var värd för detta pulserande evenemang som lockade allt från nybörjare till elitåkare.

centrum_artikel_host

Dagen började med uppvärmning för de deltagande förarna, följt av två intensiva heat per klass. Ordförande Fredrik var på plats för att starta förarna på den utmanande banan och säkerställa att säkerhetsåtgärder, inklusive flaggvakter och sjukvårdspersonal, var på plats för att hantera eventuella behov.

På den stora banan utspelades intensiva tävlingar som omfattade allt från 65cc till 85cc-klasser för juniorer och upp till 450cc i den mest krävande motion och elitklassen. Publiken fick verkligen se några av de mest skickliga och hängivna motocrossförarna visa sina färdigheter och mod på banan.

Vädrets makter var vänliga mot arrangörerna och deltagarna, och solen sken från en klar himmel under hela dagen, vilket skapade en fantastisk atmosfär för tävlingen. Publiken, som hejade fram sina favoritförare, njöt också av den spännande dagen.

MIK klara för Division 3

Fotboll Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

mp_ute_helsida
hockeyettan

Premiärseger för Wings

Ishockey I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

centrum_host_helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

ica_helsida
joes-helsida
connys_helsida
adhd_kommun
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

defacto_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kommun_adhd_outsider
kommun_skoterska_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
mp_ute_outsider
joes_outsider
nrh
connys