centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild
Glada medaljörer på prispallenFoto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

Succé för Motocross KM på Arlanda MC: Solen lyste över tävlande och publik

Under helgen som gick var det full fart och spänning på Arlanda MC när de årliga motocross-KM-tävlingarna avgjordes. Arlanda MC, en förening med långa rötter vid Arlandabanan strax norr om Märsta och Arlanda flygplats, var värd för detta pulserande evenemang som lockade allt från nybörjare till elitåkare.

centrum_artikel_host

Dagen började med uppvärmning för de deltagande förarna, följt av två intensiva heat per klass. Ordförande Fredrik var på plats för att starta förarna på den utmanande banan och säkerställa att säkerhetsåtgärder, inklusive flaggvakter och sjukvårdspersonal, var på plats för att hantera eventuella behov.

På den stora banan utspelades intensiva tävlingar som omfattade allt från 65cc till 85cc-klasser för juniorer och upp till 450cc i den mest krävande motion och elitklassen. Publiken fick verkligen se några av de mest skickliga och hängivna motocrossförarna visa sina färdigheter och mod på banan.

Vädrets makter var vänliga mot arrangörerna och deltagarna, och solen sken från en klar himmel under hela dagen, vilket skapade en fantastisk atmosfär för tävlingen. Publiken, som hejade fram sina favoritförare, njöt också av den spännande dagen.

brobygget_2024
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys