helsida_bostad

Succé för märsta.nu förra veckan- Nådde över 40 000

Över 40 000 läste märsta.nu under den gångna veckan: - Vårt mål är och har alltid varit att leverera nyheter till kommuninvånarna först där det händer, när det händer, säger Daniel Iskandar, chefredaktör och ansvarig utgivare.

centrum_artikel_host

märsta.nu fortsätter vara kommuninvånarnas främsta nyhetskälla. Förra veckan besöktes sidan av 43 200 användare, alltså unika besök. Antalet totala besök uppgick till 105 000, vilket innebär att varje besökare genererade ca 2,5 besök. Under torsdagen då branden i Magnegatans garage inträffade så räknade märsta.nu in 23 000 användare.
– Vi är givetvis glada att vi behåller greppet om läsarna i kommunen. Vi är fortsatt nummer ett och lokala nyheter i Sigtuna kommun gör sig bäst på webben. Det är där läsarna finns och då ska nyhetsförmedlingen också vara där, kommentar Daniel Iskandar, ansvarig utgivare.

Det var en händelserik vecka på blåljusfronten, men andra nyheter lockade också. Som Evas försäljning i Tullen som ska upphöra, Arlandarelaterade nyheter kring flyg, etablering av Skincity i Rosersberg, SAS-satsning på Arlanda och Postnords nyhet om varannandagutdelning i Sigtuna kommun.

Även märsta.nu:s bostadssatsning lockar trafik. Varje dag är det 1000 läsare på bostadssajten där man kan ta del av lokala bostadsnyheter och lagfartsöverlåtelser.
– Sommaren var relativt lugn i kommunen där märsta.nu hade ca 25 000 läsare i veckan, men nu när hösten är igång har vi märkt av att det är fler läsare även vanliga dagar, konstaterar Iskandar.

pantamera_avc_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

toppbanner
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
nrh
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out