vintermarknad_pan

Succé för märsta.nu förra veckan- Nådde över 40 000

Över 40 000 läste märsta.nu under den gångna veckan: - Vårt mål är och har alltid varit att leverera nyheter till kommuninvånarna först där det händer, när det händer, säger Daniel Iskandar, chefredaktör och ansvarig utgivare.

centrum_artikel_host

märsta.nu fortsätter vara kommuninvånarnas främsta nyhetskälla. Förra veckan besöktes sidan av 43 200 användare, alltså unika besök. Antalet totala besök uppgick till 105 000, vilket innebär att varje besökare genererade ca 2,5 besök. Under torsdagen då branden i Magnegatans garage inträffade så räknade märsta.nu in 23 000 användare.
– Vi är givetvis glada att vi behåller greppet om läsarna i kommunen. Vi är fortsatt nummer ett och lokala nyheter i Sigtuna kommun gör sig bäst på webben. Det är där läsarna finns och då ska nyhetsförmedlingen också vara där, kommentar Daniel Iskandar, ansvarig utgivare.

Det var en händelserik vecka på blåljusfronten, men andra nyheter lockade också. Som Evas försäljning i Tullen som ska upphöra, Arlandarelaterade nyheter kring flyg, etablering av Skincity i Rosersberg, SAS-satsning på Arlanda och Postnords nyhet om varannandagutdelning i Sigtuna kommun.

Även märsta.nu:s bostadssatsning lockar trafik. Varje dag är det 1000 läsare på bostadssajten där man kan ta del av lokala bostadsnyheter och lagfartsöverlåtelser.
– Sommaren var relativt lugn i kommunen där märsta.nu hade ca 25 000 läsare i veckan, men nu när hösten är igång har vi märkt av att det är fler läsare även vanliga dagar, konstaterar Iskandar.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

defacto_helsida
dackskifte_helsida
centrum_host_helsida
vintermarknad_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

agy_oppethus
julmarknad_2022
connys_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
nrh
marknaden_outsider
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host