moderat_fokus_pan
Elias Hadaya i Utsiktens BKFoto: Utsiktens BK

Succé för Elias i Utsikten – Jagades av klassiska klubben

Elias Hadaya som gjort succé i Utsikten var nära en övergång till allsvenska Halmstads BK.

centrum_artikel_host

Det går bra för Elias Hadaya, målvakten från Steningehöjden som spelat i Märsta IK i ungdomsåren. Allsvenska mittenlaget Halmstads BK behövde en målvakt och hörde av sig till Utsikten för att få köpa loss Hadaya rapporterar olika medier. Hadayas transfervärde uppges vara närmare 2,5 miljoner kronor. En prislapp som Halmstad inte ville betala och man lånade istället in en målvakt från Hamburg. Elias Hadaya har startat 17 matcher med Utsikten som toppar Superettan. Han har svarat för samtliga av Utsiktens starter och endast släppt in tolv mål. Utsikten har nio poäng ner till Öster som är trea. 13 matcher återstår av Superettan. Det kan mycket väl bli så att Utsikten med Hadaya spelar i Allsvenskan 2024. Han är född 1998 och varit i klubbar som Assyriska och senast i norska Bryne.

centrum_host_helsida
ica_helsida
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

moderat_fokus_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

hockeyskola_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

pantamera_avc_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

defacto_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

connys_helsida
sap_sep23_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

nrh_sigtuna
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
socialdem_sep23_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
connys
nrh
moderat_bli_medlem
joes_outsider
hockeyskola_outsider