defacto_pan2020
Albin Tingwall, stående längst bort till höger.Foto: TV4/Idol

Succé för Albin i Idol

Sigtunabon Albin Tingwall gick vidare till fredagsfinalerna i Idol sedan han tagit sig igenom kvalfinalen på wildcard.

centrum_artikel_host

Det har gått några år nu sedan Jens Hult tog Sverige med storm i Idol och nådde final. Men nu är det dags för ännu en kommuninvånare att komma långt i Idol. Albin Tingwall från Sigtuna tog sig vidare via wildcard till Fredagsfinalerna. Juryn var fullständigt lyrisk efter att Albin framfört Michael Jacksons Human Nature. Albin är känd Sigtunaprofil och tränar bland annat barn- och ungdomar hos Sigtuna Tennisklubb. Fredagsfinalerna har premiär på fredag 30/9 och sänds i TV4.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av albin (@albintingwalls)

connys_helsida
joes-helsida
centrum_host_helsida

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

ica_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Blåljus På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

pantamera_avc_helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

dack_helsida
defacto_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
dack_outsider
nrh
pantamera_out
ica_outsider
swedol_outsider
joes_outsider
connys
centrum_outsider_host