eu_valet_panorama
Albin Tingwall, stående längst bort till höger.Foto: TV4/Idol

Succé för Albin i Idol

Sigtunabon Albin Tingwall gick vidare till fredagsfinalerna i Idol sedan han tagit sig igenom kvalfinalen på wildcard.

centrum_artikel_host

Det har gått några år nu sedan Jens Hult tog Sverige med storm i Idol och nådde final. Men nu är det dags för ännu en kommuninvånare att komma långt i Idol. Albin Tingwall från Sigtuna tog sig vidare via wildcard till Fredagsfinalerna. Juryn var fullständigt lyrisk efter att Albin framfört Michael Jacksons Human Nature. Albin är känd Sigtunaprofil och tränar bland annat barn- och ungdomar hos Sigtuna Tennisklubb. Fredagsfinalerna har premiär på fredag 30/9 och sänds i TV4.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av albin (@albintingwalls)

vårfester

Vårfester runt om i kommunen

Nöjesnyheter Lördagen 25 maj är det Vårfest runt om i kommunen med Kulturskolans dag i Sigtuna och Märsta, Mellan Hägg och Syren samt Bygdens Dag i Österby. Dessvärre ställdes Vårfesten i Märsta Centrum in med kort varsel.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan

Nytt koncept för Sigtuna Möte

Nöjesnyheter Sigtuna Möte, en årlig tradition med sina rötter i det sista jordbruksmötet från 1912, tar i år en annorlunda form. Istället för två dagars marknad har arrangörerna valt att koncentrera allt till en enda dag – lördagen den 31 augusti.

Över 700 nya svenska medborgare i kommunen

Kulturnyheter Under 2023 fick över 700 invånare i Sigtuna kommun möjligheten att kalla sig svenska medborgare. För att fira denna viktiga milstolpe bjuder kommunen in till den årliga medborgarskapsceremonin på Borgmästarängen den 6 juni, Sveriges nationaldag.

connys_helsida
centrum_host_helsida
bygdensdag_helsida

Nu träder nya öppettider i kraft

Kulturnyheter Biblioteket i Märstas nya öppettider trädde i kraft under månaden: - Vi förstår att många tycker att det är tråkigt och vi har gjort vårt bästa för att hitta det alternativ som vi hoppas ska påverka våra besökare minst efter att ha studerat besöksstatistiken. Men förändringen kommer självklart ändå att märkas av för våra besökare, det är oundvikligt, säger bibliotekschef Åsa Veghed.

mp_helsida_eu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
seniormassa_outsider
eldsjal2024_out
bygdensdag_outsider
connys
pantamera_out
nrh_sigtuna