kyrka_advent _pan
Albin Tingwall, stående längst bort till höger.Foto: TV4/Idol

Succé för Albin i Idol

Sigtunabon Albin Tingwall gick vidare till fredagsfinalerna i Idol sedan han tagit sig igenom kvalfinalen på wildcard.

centrum_artikel_host

Det har gått några år nu sedan Jens Hult tog Sverige med storm i Idol och nådde final. Men nu är det dags för ännu en kommuninvånare att komma långt i Idol. Albin Tingwall från Sigtuna tog sig vidare via wildcard till Fredagsfinalerna. Juryn var fullständigt lyrisk efter att Albin framfört Michael Jacksons Human Nature. Albin är känd Sigtunaprofil och tränar bland annat barn- och ungdomar hos Sigtuna Tennisklubb. Fredagsfinalerna har premiär på fredag 30/9 och sänds i TV4.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av albin (@albintingwalls)

idol 2022

Albin föll i finalen

Nöjesnyheter Albin Tingwall räckte inte till i Idolfinalen utan fick ge sig mot Nike Sellmar: - Det gick inte att vinna mot Nike, det visste jag ju när jag fick reda på att jag skulle till final med henne, sa Albin till Aftonbladet.

moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida

Silverskatter ställs ut igen

Kulturnyheter Olika silverskatter ställs ut igen på Sigtuna Museum 1:a december: - Vikingatiden är ett begrepp laddat av spänning och äventyr. Med effektivare skepp och goda kontaktnät gav sig skandinaver ut på långa resor för handel och plundring. Om detta berättar vi i vår nya utställning, säger Ted Hesselbom, museichef för Sigtuna Museum & Art.

connys_helsida
centrum_host_helsida
agy_oppethus
halloween

Här är godischanserna störst

Nöjesnyheter Störst chans att samla på sig mycket godis har barnen på Sätuna. märsta.nu har sammanställt godismöjligheterna i din stadsdel med hjälp av siffror från SCB.

dackskifte_helsida
höstlov

Stort intresse för musikproduktion

Kulturnyheter Ungdomar i kommunen har stort intresse för musikproduktion och under Höstlovet arrangeras en kurs inom området: - Eftersom vår terminskurs i musikproduktion på kulturskolan är fullbokad och intresset är så stort, ville vi skapa den här möjligheten under höstlovet, säger Beata Alving, kulturskolechef i Sigtuna kommun.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Eatery hade bästa räkmackan

Nöjesnyheter Eatery på Arlanda hade den bästa räkmackan när sigtunabon Catarina König och "Matgeek" testade räkmackor på onsdagen inför Räkmackans dag som är idag fredag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
swedol_outsider
dackskifteoutsider
connys
nrh
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host