nationaldagen_pan
Foto: Pressbild

Strejken skjuts upp

Strejkhotet som Svensk Pilotförening lagt för SAS-piloter skjuts upp till måndag.

centrum_artikel_host

Intensiva förhandlingar pågår mellan SAS och piloterna. Under natten till lördag kunde en strejk ha brutit ut men förhandlingarna drar ut på tiden varpå en ny frist lagts på måndag. Om man inte är överens tills dess bryter en strejk ut vilket kommer påverka SAS-flygningar på Arlanda och resten av Skandinavien.

bygdensdag_helsida
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

connys_helsida
seniormassa_pan
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
seniormassa_outsider
connys
pantamera_out
eldsjal2024_out
eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
bygdensdag_outsider