galan_panorama
Foto: Pressbild

Strejken skjuts upp

Strejkhotet som Svensk Pilotförening lagt för SAS-piloter skjuts upp till måndag.

centrum_artikel_host

Intensiva förhandlingar pågår mellan SAS och piloterna. Under natten till lördag kunde en strejk ha brutit ut men förhandlingarna drar ut på tiden varpå en ny frist lagts på måndag. Om man inte är överens tills dess bryter en strejk ut vilket kommer påverka SAS-flygningar på Arlanda och resten av Skandinavien.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

toppbanner
pantamera_avc_helsida
valet2022

Nyans fick över en procent i 14 distrikt

Politik märsta.nu rapporterade i söndags om distriktet Norra Valsta där Nyans fick cirka 6 procent av rösterna men i Södra Valsta var det över 8 procent som lade rösten på Nyans i valet till riksdagen.

connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
valet2022

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Politik Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

valet2022

Öhlund: Vi agerar vågmästare

Politik Efter beskedet om att kommunledningen ska vara i minoritet har Sverigedemokraterna beslutat att agera vågmästare och lägga en egen budget i fullmäktige.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
galan_outsider
arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out