eldsjal2024_pan

Strejken skapar kaos i pendeltågstrafiken – stora störningar för resenärer

Stockholms lokaltrafik (SL) meddelade att den pågående protestaktionen har orsakat allvarliga störningar i pendeltågstrafiken sedan måndagsmorgonen.

centrum_artikel_host

Protestaktionen, vars natur inte har specificerats, har lett till att MTR, som ansvarar för pendeltågstrafiken, inte kan planera trafiken på ett effektivt sätt då de inte vet på förhand vilken personal som kommer att vara tillgänglig.

Som en följd av detta har endast ett fåtal pendeltåg kunnat gå och det kan vara flera timmar mellan tågavgångarna. Dessutom kan tåg ställas in med kort varsel, vilket har skapat stora störningar och kaos för resenärer som är beroende av pendeltågen för sin dagliga resa till och från jobbet.

SL uppmanar resenärer att söka information i reseplaneraren på sl.se eller i SL-appen inför sina resor för att få uppdaterad information om den aktuella situationen. Det är ännu oklart när protestaktionen kommer att avslutas och när pendeltågstrafiken förväntas återgå till normal drift.

SL och MTR beklagar de olägenheter som detta har medfört för resenärerna och arbetar för att minimera störningarna och återställa pendeltågstrafiken så snart som möjligt. Resenärer uppmanas att följa SL:s officiella kanaler för att få uppdaterad information om läget och eventuella förändringar i pendeltågstrafiken.

Fotnot: Denna text genererades med märsta.nu:s textrobot

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

connys_helsida
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
eldsjal2024_out
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider