centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/SAS

Strejken inne på tredje dygnet

Under natten ska SAS och Svensk Pilotförening ha haft förhandlingar men strejken är fortfarande inte läst och under måndagen är 27 000 resenärer berörda.

centrum_artikel_host

SAS plan på Arlanda står still. Ca 400 piloter med bas på Arlanda är uttagna i strejken. Hundratals avgångar har ställts in sedan i fredags, tusentals resenärer är drabbade. Många skulle även flyga ner till EM för att se mästerskapet där. Under natten försökte man lösa situationen men förhandlingarna förblev resultatlösa och strejken är inne på sitt tredje dygn. Hårt ekonomisk pressade SAS förlorar tiotals miljoner varje dag, skriver Aftonbladet.
– Självklart är det en stor kostnad. Men vårt fokus just nu är att hjälpa de personer vars flighter ställs in, vad det kostar får vi räkna på efteråt, säger flygbolagets presschef Fredrik Henriksson till tidningen.

mp_tack_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider