eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Strejk kan verkställas på måndag

På måndagen finns risk för strejk om förhandlingarna mellan fackförbundet och arbetsgivare inte resulterar i något konstruktivt.

centrum_artikel_host

SEKO varslade om strejk förra veckan men sköt upp varslet till måndag, nu kommer strejken troligtvis att verkställas på måndagen. Det innebär risk för stora störningar i all pendeltågstrafik i hela länet.
– Nu fortsätter förhandlingarna med vår motpart, och med medlarna tillgängliga i processen. Nu fortsätter intensiva förhandlingarna med målet att nå en bra uppgörelse för förbundets medlemmar. Varselts omfattning är oförändrat, det är endast datumen för ikraftträdande som är förändrade. Medlemmar som har frågor ska vända sig till sin lokala fackliga företrädare, skriver SEKO i ett pressmeddelande.

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

connys_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
eldsjal2024_out
connys
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host