nationaldagen_pan
SAS lanserar resor till USAFoto: Pressbild

Stort intresse för resor till USA och Thailand

Intresset uppges vara stort för resor till USA och Thailand nu när trafiken startar upp under hösten.

centrum_artikel_host

Finnair, Thaiair och SAS lanserar interkontinentala rutter till Thailand och USA under hösten. Sökningarna för resor till dessa platser uppges också vara stort:
– Sökningar till Thailand och USA fortsätter att öka. Sökningar till USA har ökat med 700 procent jämfört med första veckan i september, skriver sajten flygresor.se i ett pressmeddelande.

UD:s rekommendationer om avrådan för icke-nödvändiga resor tas bort 1:a oktober.
– Det visar att tydliga besked är det som gör att svenskarna ska våga och vilja resa igen, säger Sofi Cederlöf, marknadschef på Flygresor.se.

mp_helsida_eu

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

bygdensdag_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

seniormassa_pan

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
connys
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
bygdensdag_outsider
nationaldag_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
seniormassa_outsider