moderat_pan_nov
Foto: Destination Sigtuna

Stort intresse för julmarknaden

Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

centrum_artikel_host

Förra året började restriktionerna att släppas efter pandemin och julmarknaden lockade en del besökare efter 18 månader med restriktioner. Intresset uppges nu vara stort för pandemin. Även unga julmarknaden lockar där UF-företagare ställer ut.
– Här får Sigtunas unga entreprenörer en chans att visa upp och sälja sina produkter och tjänster via UF-företag och platserna har varit fullbokad sedan länge. Tillsammans visar detta på ett härligt driv och framåtanda och borgar för en julmarknad med en stor bredd vad gäller både nytänkande och tradition, precis det som kännetecknar vår destination i stort, uppger Annica Jansson, VD på Destination Sigtuna.

Julmarknadsrundan finns på flera håll i kommunen, som Stenladadan i Steninge slott, Herresta lada eller Österby gård. Julen firas alltså inte bara i Sigtuna stad. Marknaden och julmarknadsrundan pågår till fjärde advent.

defacto_helsida

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

agy_oppethus
connys_helsida
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
centrum_host_helsida
dackskifte_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out