centrum_panorama_hostshopping
Foto: Destination Sigtuna

Stort intresse för julmarknaden

Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

centrum_artikel_host

Förra året började restriktionerna att släppas efter pandemin och julmarknaden lockade en del besökare efter 18 månader med restriktioner. Intresset uppges nu vara stort för pandemin. Även unga julmarknaden lockar där UF-företagare ställer ut.
– Här får Sigtunas unga entreprenörer en chans att visa upp och sälja sina produkter och tjänster via UF-företag och platserna har varit fullbokad sedan länge. Tillsammans visar detta på ett härligt driv och framåtanda och borgar för en julmarknad med en stor bredd vad gäller både nytänkande och tradition, precis det som kännetecknar vår destination i stort, uppger Annica Jansson, VD på Destination Sigtuna.

Julmarknadsrundan finns på flera håll i kommunen, som Stenladadan i Steninge slott, Herresta lada eller Österby gård. Julen firas alltså inte bara i Sigtuna stad. Marknaden och julmarknadsrundan pågår till fjärde advent.

connys_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
connys