sap_feb_pan
OBS! ArkivbildFoto: Polisens förundersökningsmaterial

Stort cannabistillslag i kommunen

Polisen gjorde ett tillslag i kommunen som innebar att flera hundra kilo cannabis togs i beslag.

centrum_artikel_host

Två personer med koppling till organiserad och internationell brottslighet har gripits efter tillslag i kommunen. I samband med tillslaget beslagtogs flera hundra kilo cannabis enligt Polisen. Dessa sitter anhållna för synnerligen grovt narkotikabrott.
– Narkotikabeslag är en mycket viktig åtgärd för att bekämpa den grova brottsligheten. Beslaget är ovanligt stort och slår dels mot de kriminellas ekonomi samtidigt som vi får bort narkotika från gatan, säger Fredrik Bornesand, taktisk koordinator vid spaningssektionen i polisområde Stockholm nord.

Polisen är inne i ett intensivt utredningsskeende och man utesluter inte fler gripanden. Narkotikan tror man skulle distribueras till kriminella nätverk som slåss om narkotikamarknaderna runt om i Stockholm.

centrum_host_helsida

Varning utfärdad för ishalka i Sigtuna kommun

Nyheter En varning har utfärdats för plötslig ishalka i Sigtuna kommun och stora delar av Svealand samt sydostligaste Norrland. Underkylt regn eller regn på kalla vägytor kan orsaka svårigheter med plötslig ishalka.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
spedition_helsida
sportlov
funkisfest_helsida
EXTRA

Fyra döms efter brutal misshandel

Nyheter Fyra personer döms efter en brutal misshandel på Tingvallavägen i Märsta. En man drogs in i en bil av de fyra männen och utsattes sen för slag och sparkar.

fritidsbanken_sportlov
connys_helsida

Renovering av Stora Gatan startar i mars

Nyheter Arbetet med att förnya Stora Gatan i Sigtuna tar sin början den 4 mars och väntas pågå i två år. Handlare på gatan befarar inkomstbortfall. Vilket kommunen ska kompensera för.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
stentekompani_outsider
pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider