Storseger för MIK – Nära säkrat kontrakt

Märsta IK besegrade nästjumbon IFK Västerås och tog ett stort skutt i tabellen samt säkrade med stor sannolikhet kontraktet i trean.

centrum_artikel_host
Det ska nu mycket till om Märsta IK ska ramla ur division 3. Frej och Norrtälje måste vinna båda sina matcher för att skicka ner MIK till kvalspel. 5-0 segern mot IFK Västerås innebär ett ordentligt skutt i tabellen till fjärde plats med en match mer spelad än konkurrenterna. MIK har nu fem lag bakom sig inför lördagens  och söndagens matcher.
Matchen mot IFK Västerås var jämn i en halvlek. Men när Samuel Alfarhan gjorde 1-0 i 58:e minuten var det rena ketchupeffekten. Kevin Toure ökade på i 74:e minuten, Nasir Abdi Osman i 77:e minuten, Filip Rauhala i 85: och i 90:e fastställde Akram Al-Omairi slutresultatet. 132 åskådare såg matchen på Midgårdsvallen. MIK avslutar serien mot Spånga borta på söndag 8/10. Om samtliga resultat skulle gå emot Märsta IK i helgen finns det en risk att matchen blir avgörande.
Division 3NS
storemore_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
ica_helsida
defacto_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

joes-helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

wenngarn_jul_helsida
slottsby_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
wnngarn_jul_outsider
storemore_out
swedol_outsider
joes_outsider
connys
slottsby_outsider
pantamera_out
ica_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host