eldsjal2024_pan

Storseger för MIK – Nära säkrat kontrakt

Märsta IK besegrade nästjumbon IFK Västerås och tog ett stort skutt i tabellen samt säkrade med stor sannolikhet kontraktet i trean.

centrum_artikel_host
Det ska nu mycket till om Märsta IK ska ramla ur division 3. Frej och Norrtälje måste vinna båda sina matcher för att skicka ner MIK till kvalspel. 5-0 segern mot IFK Västerås innebär ett ordentligt skutt i tabellen till fjärde plats med en match mer spelad än konkurrenterna. MIK har nu fem lag bakom sig inför lördagens  och söndagens matcher.
Matchen mot IFK Västerås var jämn i en halvlek. Men när Samuel Alfarhan gjorde 1-0 i 58:e minuten var det rena ketchupeffekten. Kevin Toure ökade på i 74:e minuten, Nasir Abdi Osman i 77:e minuten, Filip Rauhala i 85: och i 90:e fastställde Akram Al-Omairi slutresultatet. 132 åskådare såg matchen på Midgårdsvallen. MIK avslutar serien mot Spånga borta på söndag 8/10. Om samtliga resultat skulle gå emot Märsta IK i helgen finns det en risk att matchen blir avgörande.
Division 3NS
connys_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

eldsjal2024_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

steningekompani_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

centrum_host_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

aldreomsorg_helsida
pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

spedition_helsida
storemore_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
spedition_outsider
connys
outsider_aldreomsorg
storemore_out
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna