centrum_panorama_hostshopping

Större intresse för Mello i Rosersberg och Sigtuna – Lägre i Märsta

Intresset för Melodifestivalen är störst i Sigtuna och Rosersberg i Sigtuna kommun.

centrum_artikel_host

Melodifestivalen startade på lördagskvällen. Spelbolaget Betting.se hat sammanställt sökintresset via Google. Lägsta intresset i hela länet finns i Södertälje följt av Botkyrka och Märsta. Men Sigtuna och Rosersberg har högre intresse. Sigtuna på plats 20 i länet och Rosersberg på 30. Märsta är så längt nere som 39 av 41 analyserade orter/kommuner. Störst intresse finns i Salem och Nykvarn. Även Rimbo har stort intresse.
– Överlag är det ett extremt stort intresse för Melodifestivalen hos den svenska befolkningen, säger Leopold Neurath, spelexpert på Betting.se

centrum_host_helsida
defacto_helsida
dack_helsida

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

ica_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

connys_helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

joes-helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
pantamera_out
ica_outsider
dack_outsider
centrum_outsider_host
nrh