sap_feb_pan
Foto: Pressbild/MTR

Störningar i pendeltågstrafiken under lördagsmorgonen

Resenärer på linje 41 och 43 måste vara medvetna om störningar som kommer att påverka pendlingen under den kommande helgen den 9-10 december. Inställda avgångar och delsträckor kan förväntas på grund av brist på personal.

centrum_artikel_host

Det är viktigt att notera att reseplaneraren kommer att uppdateras under natten mot lördag. Därför kommer resenärer endast kunna få korrekt information om eventuella påverkningar på lördagsmorgonen. För att få en klar översikt över hur din resa påverkas rekommenderas resenärer att söka sin resa på lördagsmorgonen för uppdaterad information.

För att ytterligare kontrollera hur resan kan påverkas, finns möjligheten att besöka www.trafikverket.se/trafikinformation/tag för att få översiktlig information om resan.

Utöver detta kan det vara värt att notera att det kan uppstå fler korta tåg och enstaka inställda avgångar på samtliga linjer inom pendeltågstrafiken under en period framöver. Dessa störningar beror främst på svårigheter med nödvändigt underhåll på pendeltågen till följd av en ökning av skador och brist på reservdelar.

SL-appen och sl.se kan ibland visa felaktig eller otydlig information gällande förseningar, inställda avgångar och spår. Det pågår arbete för att åtgärda dessa problem och för att säkerställa en mer tillförlitlig information för resenärerna.

Resenärer uppmanas att vara uppmärksamma på eventuella uppdateringar och att söka sin resa under lördagsmorgonen för att få den mest aktuella informationen om eventuella störningar och påverkningar på linje 41 och 43.

Allt fler nöjda med hemtjänsten

Notiser Inför årsskiftet presenterades 2023 års resultat för Hemtjänstindex, som mäter kvaliteten på hemtjänsten i samtliga av Sveriges kommuner. Undersökningen tar hänsyn till de områden som seniorer anser vara viktigast: information, biståndshandläggning, utförande samt stöd och utveckling.

funkisfest_helsida

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

skridskodisco_helsida
foraldranatverk_helsida
steningekompani_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
pantamera_out
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider