eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Störningar i pendeltågstrafiken under helgen

Ett betydande antal avgångar på linje 41 och 43 kommer att vara inställda under helgen mellan den 30 juni och 2 juli. Anledningen till detta är brist på personal inom kollektivtrafiken.

centrum_artikel_host

Resenärer som har planerat att resa under helgen uppmanas att söka sin bästa resväg tidigt på morgonen samma dag som resan ska genomföras. Detta beror på att reseplaneraren uppdateras under nattetid för att ge de senaste tidtabellsändringarna. För att få information om pendeltågens avgångar kan resenärer också besöka trafikverket.se.

För resenärer som är beroende av linje 41 och 43, är det viktigt att notera att pendeltåg linje 40 fortfarande kommer att vara tillgänglig och gå via Märsta och Rosersberg varje halvtimme i båda riktningarna. Det är dock viktigt att vara uppmärksam på att linje 40 avgår från en annan plattform i Märsta än de tidigare nämnda linjerna.

SL ber resenärerna att vara medvetna om dessa förändringar och att planera sin resa i förväg för att undvika eventuella obehagliga överraskningar. Resenärer uppmanas att hålla sig uppdaterade genom att följa lokala nyhetskällor och besöka relevanta webbplatser för att få den senaste informationen om kollektivtrafikens driftstatus.

Denna text genererades med en textrobot

spedition_helsida
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

storemore_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
pantamera_out
storemore_out
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host