eldsjal2024_pan
Foto: Trafikverket/Göran Fält

Störningar i pendeltågstrafiken

Denna morgon är det störningar i pendeltågstrafiken som påverkar Märsta och Rosersberg.

centrum_artikel_host

Pendeltågsresenärer uppmanas vara medvetna om förseningar och eventuella inställda avgångar på sträckan mellan Märsta och Stockholm. Anledningen till dessa störningar är ett signalfel som inträffat vid Solna.

Tyvärr finns ingen prognos för när pendeltågen kan förväntas återgå till normal tidtabell. Det kan innebära att tåg kan ställas in eller köra förbi vissa stationer med kort varsel. För att hålla sig uppdaterade uppmanas resenärer att vara uppmärksamma på plattformsskyltar och utrop ombord på tågen.

För resenärer med giltig SL-biljett finns alternativet att resa med SJ Regionaltåg eller Mälartåg mellan Uppsala C/Märsta och Stockholm C/Stockholm City. Det är viktigt att notera att resenärer som reser till eller från Uppsala C eller Knivsta också behöver en giltig UL-biljett för att fullgöra resan.

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
connys