centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Storboda i behov av sommarvikarier

Kriminalvården kommer under sommaren att ha behov av sommarvikarier, 25-30 av dessa behövs i Rosersberg enligt anstaltschefen Gabriel Wessman.

centrum_artikel_host

Kriminalvården gick i januari ut med att man behövde ett stort antal sommarvikarier till sina anstalter, totalt 2000 stycken runt om i landet. Ett arbete som kriminalvårdare innebär att man både verkställer straff samt ska verka både återfallsförebyggande.
– Studier, arbete och behandling bidrar till att klienten kan lämna brottsligheten, det ger ett tryggare och säkrare samhälle för alla, säger Martin Klaar, chef för Kriminalvårdens rekryterings- och bemanningsenhet.

Man kommer inte vara ensam som kriminalvårdare utan utgår från team med erfarna kollegor, att vara över 50 ses inte som en nackdel.
– Att ha en medarbetargrupp som är blandad med både yngre och äldre, kvinnor och män och med olika bakgrund är det bästa, fortsätter Klaar.

I Rosersberg finns Storbodaanstalten. Därifrån är beskedet att man kommer ha behov av 25-30 personer till sommaren.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
klara_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
connys