sap_feb_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Stora problem efter trafikolyckan vid TPL Märsta

En trafikolycka inträffade på E4:an vid Arlanda/Märsta på torsdagseftermiddagen. Enligt räddningstjänsten kom larmet in vid 13.30-tiden och fyra personer har förts till sjukhus, men skadeläget är än så länge oklart.

centrum_artikel_host

På grund av olyckan fick körfälten i norrgående riktning stängas av helt i ungefär en timme medan räddningspersonal arbetade på platsen. Enligt Jarmo Carlsten, ledningsoperatör vid Räddningscentral mitt, påverkade detta trafiken och ledde till långa köer rapporterar SVT Stockholm.

Bärgningsarbetet pågick hela eftermiddagen och även efter att trafiken släpptes på igen vid 15.45 på båda körfälten på E4:an, fortsatte trafikproblemen. Katarina Wolffram, presskommunikatör vid Trafikverket, uppgav för SVT Stockholm, att trafiken i högra körfältet kommer att behöva stängas av igen senare på eftermiddagen när den sista bilen ska bärgas.

Det har också varit svårt att köra av E4:an vid Arlanda under eftermiddagen på grund av olyckan och de stängda körfälten. Trafikproblem kan därför förväntas under en tid framöver.

Det är ännu oklart vad som orsakade trafikolyckan och polisen kommer att utreda händelsen närmare.

Denna text genererades med textrobot

connys_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

steningekompani_helsida
foraldranatverk_helsida
centrum_host_helsida
sportlov
fritidsbanken_sportlov

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida
spedition_helsida

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Notiser I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

pantamera_avc_helsida

Gängkriminell greps på Arlanda

Blåljus En 31-årig man, känd som Foxtrotmannen, som varit jagad internationellt för flera grova brott, inklusive morden på två tonårspojkar i Stockholm, har gripits på Arlanda flygplats.

hamnplanen

Nya förslaget: Krögare får bekosta fastigheten

Nyheter Det tidigare förslaget om att Sigtuna kommun skulle bygga och förvalta en restaurang på Hamnplanen i Sigtuna har reviderats. I det nya förslaget söks en intressent som själv vill bekosta bygget och driva verksamheten.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider
spedition_outsider
connys
pantamera_out
foraldranatverk_outsider
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
funkisfest_outsider
nrh_sigtuna