nationaldagen_pan

Stora Brännbo köps av Abba-Björn

3E Elderly Care AB som kontrolleras av bland annat Björn Ulvaeus köpt upp Stora Brännbo med visionen att skapa en boendemiljö för seniorer i Sigtuna.

centrum_artikel_host

Björn Jonzon säljer av fastigheten Brännbogärdet 28 där hotell- och konferensanläggningen Stora Brännbo finns. Köpare är 3E Elderly Care AB med Björn Ulvaeus och Conni Jonsson rapporterar Fastighetsvärlden. Visionen är att skapa en boendemiljö för seniorer i staden tillsammans med SilverLife.
– Vi står inför ett spännande arbete att tillsammans med kommunen utvärdera förutsättningarna att utveckla Stora Brännbo och skapa attraktiva bostäder. Genom vårt nära samarbete med Silver Life har vi alla förutsättningar att erbjuda ett fantastiskt boendekoncept för äldre i en central del av Sigtuna, säger Stephan Åkerlund, vd för 3E Property, till Fastighetsvärlden.

3E Elderly Care äger och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter för äldre i samarbete med SilverLife.
– Vi på Stora Brännbo är stolta över att få Björns Ulvaeus och Conny Jonssons företag som ny fastighetsägare! Vi fortsätter, tillsammans med vår fantastiska personal, vårt framgångsrika arbete för möten, konferenser och skaldjursfest flera år till! Säger Björn Jonzon, VD och delägare vid Stora Brännbo.

bygdensdag_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

mp_helsida_eu
seniormassa_pan
centrum_host_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
nationaldag_outsider
bygdensdag_outsider
connys
seniormassa_outsider
ridskola_2020_outsider
eu_valet_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna