Stora Brännbo köps av Abba-Björn

3E Elderly Care AB som kontrolleras av bland annat Björn Ulvaeus köpt upp Stora Brännbo med visionen att skapa en boendemiljö för seniorer i Sigtuna.

centrum_artikel_host

Björn Jonzon säljer av fastigheten Brännbogärdet 28 där hotell- och konferensanläggningen Stora Brännbo finns. Köpare är 3E Elderly Care AB med Björn Ulvaeus och Conni Jonsson rapporterar Fastighetsvärlden. Visionen är att skapa en boendemiljö för seniorer i staden tillsammans med SilverLife.
– Vi står inför ett spännande arbete att tillsammans med kommunen utvärdera förutsättningarna att utveckla Stora Brännbo och skapa attraktiva bostäder. Genom vårt nära samarbete med Silver Life har vi alla förutsättningar att erbjuda ett fantastiskt boendekoncept för äldre i en central del av Sigtuna, säger Stephan Åkerlund, vd för 3E Property, till Fastighetsvärlden.

3E Elderly Care äger och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter för äldre i samarbete med SilverLife.
– Vi på Stora Brännbo är stolta över att få Björns Ulvaeus och Conny Jonssons företag som ny fastighetsägare! Vi fortsätter, tillsammans med vår fantastiska personal, vårt framgångsrika arbete för möten, konferenser och skaldjursfest flera år till! Säger Björn Jonzon, VD och delägare vid Stora Brännbo.

Ny godisbutik etablerar på Arlanda

Näringsliv Nu etablerar sig CandyKing på Terminal 5: - Konsumenterna möter en lösviktshylla med 200 sorter lösgodis att välja mellan i en inspirerande miljö. Både de som brukar handla lösvikt och de som handlar för första gången kommer få något utöver det vanliga, säger Mattias Jönsson, P&M Director, Cloetta.

storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

joes-helsida

Taklagsfest vid Panattoni Park

Näringsliv Panattoni Park Rosersberg, en av Sveriges framstående logistikfastigheter, har nått en viktig milstolpe - takläggningen är nu avklarad. Med en yta på 40 000 kvm och belägen i Rosersberg norr om Stockholm, utgör detta projekt en strategisk satsning för Panattoni, en av Europas ledande utvecklare av moderna logistikfastigheter.

Ryanair utökar med linje till Kroatien från Arlanda

Näringsliv Ryanair planerar att utvidga sitt flygutbud från Arlanda när sommarprogrammet 2024 sparkar igång. Det nya tillskottet innebär en direktlinje till Dubrovnik i Kroatien, vilket markerar ett betydande steg för resenärer som söker upptäcka detta populära och internationellt kända turistmål.

centrum_host_helsida
defacto_helsida

Supersnabbladdare öppnar på OKQ8 i Arlandastad

Näringsliv Skellefteå Kraft lanserade en supersnabbladdare med två laddpunkter. Det här initiativet är en del av en stor plan för att bygga ut elbilsladdningsinfrastrukturen i Sverige. Målet är att skapa landets största nätverk med 800 laddpunkter fördelade över 300 OKQ8-stationer senast 2026.

ica_helsida

KICKS inviger lager i Rosersberg

Näringsliv KICKS Group har tagit ett stort steg framåt i sin logistikstruktur med invigningen av sitt högautomatiserade omnilager, en investering på 200 miljoner som nu är i full drift i Rosersberg.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Minskad tillgänglighet från Arlanda de senaste fem åren

Näringsliv En nyligen genomförd undersökning av tillgängligheten till Arlanda flygplats avslöjar en oroande trend för turismen till Sverige. Enligt analysen, utförd av Copenhagen Economics i samarbete med SEO Economic Research på uppdrag av Visit Sweden, Region Stockholm och Swedavia, har tillgängligheten till Arlanda från utlandet minskat med hela -25 procent mellan 2018 och 2023.

slottsby_helsida

Norwegian fortsätter satsningen på Arlanda

Näringsliv Norwegian Airlines meddelar en betydande expansion av sitt linjenät på både Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport inför sommarprogrammet 2024. Sammanlagt lanserar Norwegian sex nya linjer, varav två är helt nya destinationer.

Stark efterfrågan för resor med Norwegian

Näringsliv Norwegian redovisar starka trafiksiffror för oktober med 2,1 miljoner passagerare och en imponerande kabinfaktor på 86,1 procent. Efterfrågan på flygresor var särskilt hög under höstlovsveckorna i Norden, då många reste till olika destinationer i Europa. Det är värt att notera att 99,4 procent av planerade flygningar genomfördes, vilket visar på hög regularitet.

wenngarn_jul_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna
joes_outsider
ica_outsider
slottsby_outsider
storemore_out
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out