defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Destination Sigtuna

Stor kulturhelg i staden – Musik och utställningar

Det är stor kulturhelg i staden med Sigtuna Art Walk och Summer Squeeze.

centrum_artikel_host

Räkna med en härlig helg i Sigtuna stad för kultur- och musikälskaren. Sigtuna Summer Squeeze med artister runt om på hotell och i S:t Pers ruin arrangeras under lördagen. Från fredag till måndag är det Sigtuna Art Walk där det finns utställningar av 60 konstnärer på olika platser i staden.

dack_helsida
joes-helsida
ica_helsida

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

centrum_host_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

defacto_helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
nrh
joes_outsider
dack_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider