defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Avspärrningarna hävda i Märsta

Efter att ett misstänkt farligt föremål hittats spärrades ett stort område av i centrala Märsta. Vid 11-tiden meddelar polisen att föremålet flyttats och avspärrningarna hävts.

centrum_artikel_host

Sedan 10-tiden är ett område avspärrat på Stockholmsvägen och Idrottsvägen. En stor insats har kallats dit bestående av helikoptrar och ett stort antal polispatruller. Enligt en av de boende som märsta.nu varit i kontakt med så får man inte ens gå ut på balkongen. Polisen skriver på sin hemsida att ett föremål hittats som ska undersöka då man inte vet vad det innehåller. Bostadshuset har även evakuerats uppger polisen. Elever från den intilliggande skolan har uppmanats stanna inne tills dess att insatsen är avslutad.

Polisen meddelar att föremålet flyttats och att avspärrningarna hävts. Föremålet ska nu undersökas på annan plats. En anmälan om brott har upprättats men det ska utredas inom speciallagstiftningen rapporterar SVT

Uppdaterad 17.00

 

karnkraft_m_topp
defacto_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med Märsta.nu, 27 maj: Väder, Kollektivtrafik, Trafik och Blåljusuppdateringar

joes-helsida
pendelkaoset

Kraftigt reducerad pendeltågstrafik under fredagen

Notiser Stor personalbrist påverkar pendeltågstrafiken under fredagen den 26 maj. Resenärer ombeds vara medvetna om att pendeltågen kommer att gå med kraftigt reducerad trafik under dagen. Denna åtgärd beror på den aktuella bristen på personal.

connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu - 26 maj: Väder, kollektivtrafik, blåljus och trafikuppdateringar,

mp_helsida

Nu invigs Tandvårdshuset i Sigtuna

Nyheter Tandvårdshuset i Sigtuna inviger sina nyrenoverade lokaler idag, den 25 maj. Beläget på Olofsgatan 10 har detta tandvårdshus varit en viktig del av Sigtunas tandvårdssamhälle sedan slutet av 1990-talet. Innan det fungerade lokalerna som både en läkarmottagning och en vårdcentral. År 2020 slogs tre olika tandvårdskliniker samman och bildade den nuvarande verksamheten.

pantamera_avc_helsida

Dörrarna stängs på pendeltågen för ett bekvämare ombordsklimat

Nyheter Från och med nästa vecka kommer pendeltågsresenärer behöva trycka på dörrknappen för att öppna dörrarna istället för att de öppnas automatiskt. Detta åtgärdas för att skapa ett bekvämare klimat ombord på tågen. För resenärer som behöver stöd eller ledsagning kommer det finnas möjlighet att beställa hjälp.

nrh_sigtuna

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu! Här är de senaste uppdateringarna för dagen.

ica_helsida
centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonen den 23 maj presenterar märsta.nu en sammanfattning av vädret, trafikförhållandena och de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken.

seniordag_helsida
EXTRA

Kvinna greps för grov fridskränkning i Märsta

Nyheter Ett brottsoffer lyckades fly från sin bostad för att larma polisen om att hans flickvän hotat och misshandlat honom. Polisen ingrep snabbt och grep gärningspersonen, som nu hålls anhållen misstänkt för grov fridskränkning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

seniordag_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
joes_outsider
connys
nrh
centrum_outsider_host
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider