kyrka_advent _pan
Foto: märsta.nu

Stor dramatik när MIK blev klara för Division 3

Det bjöds på stor dramatik på ett regnigt Gotland när Märsta IK först efter straffar gick upp till Division 3.

centrum_artikel_host

Märsta IK är tillbaka i Division 3 efter några säsonger i fyran. På söndagen flög man till Gotland för match mot gotländska division 4-vinnaren Levide IF. Regnet vräkte ner under hela matchen. Benjamin Suskic inledde målskyttet efter knappa kvarten. Ett resultat som stod sig till minut 35 när hemmalaget kvitterade. Det var 1-1 i paus men 14 minuter in i andra hittade Suskic rätt igen. Märsta IK såg ut att gå med seger men strax före slutsignalen kom kvitteringen för Leveide och matchen gick därmed till förlängning. En förlängning som blev mållös. Därmed väntade straffar och där var MIK-kallast med 4-2 och totalt 6-4.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

advent_kyrka_helsida
moderat_pan_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

agy_oppethus
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
pantamera_out
nrh
swedol_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider