centrum_panorama_hostshopping
Foto: märsta.nu

Stor dramatik när MIK blev klara för Division 3

Det bjöds på stor dramatik på ett regnigt Gotland när Märsta IK först efter straffar gick upp till Division 3.

centrum_artikel_host

Märsta IK är tillbaka i Division 3 efter några säsonger i fyran. På söndagen flög man till Gotland för match mot gotländska division 4-vinnaren Levide IF. Regnet vräkte ner under hela matchen. Benjamin Suskic inledde målskyttet efter knappa kvarten. Ett resultat som stod sig till minut 35 när hemmalaget kvitterade. Det var 1-1 i paus men 14 minuter in i andra hittade Suskic rätt igen. Märsta IK såg ut att gå med seger men strax före slutsignalen kom kvitteringen för Leveide och matchen gick därmed till förlängning. En förlängning som blev mållös. Därmed väntade straffar och där var MIK-kallast med 4-2 och totalt 6-4.

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

brobygget_2024
mp_tack_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
pantamera_out
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna