eldsjal2024_pan

Stoppar matcher i Uppland

De föreningar i kommunen som är anslutna till Upplands FF får vänta på att tävla, detta på grund av att Smittskydd Uppsala satt stopp.

centrum_artikel_host

Smittskyddsenheten vid Region Uppsala anser att smittoläget i Uppsala är för högt för att matcher/tävlingar ska kunna genomföras i Uppland. Därför kommer sannolikt de olika förbunden i Uppland att sätta stopp för spel nästa helg.

FHM ansåg att barn och unga bör få tävla. RF-SISU Uppland skriver på sin hemsida att rekommendationen från Smittskyddsenheten är att skjuta på matcher och tävlingar till tidigast 22:a maj. Upplands Fotbollförbund har ännu inte officiellt gått ut med information om när matcher kan starta, mer än att matcher denna helg är inställda.

Både ishockey, handboll, fotbollslag med mera är kopplade till Upplands distriktsförbund när det gäller idrott. Men det är således fritt fram att arrangera matcher mot föreningar i Stockholms län.

steningekompani_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

storemore_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

spedition_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

pantamera_avc_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

connys_helsida
eldsjal2024_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

centrum_host_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
centrum_outsider_host
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
storemore_out
stentekompani_outsider