moderat_sep_pan

Stoppar matcher i Uppland

De föreningar i kommunen som är anslutna till Upplands FF får vänta på att tävla, detta på grund av att Smittskydd Uppsala satt stopp.

centrum_artikel_host

Smittskyddsenheten vid Region Uppsala anser att smittoläget i Uppsala är för högt för att matcher/tävlingar ska kunna genomföras i Uppland. Därför kommer sannolikt de olika förbunden i Uppland att sätta stopp för spel nästa helg.

FHM ansåg att barn och unga bör få tävla. RF-SISU Uppland skriver på sin hemsida att rekommendationen från Smittskyddsenheten är att skjuta på matcher och tävlingar till tidigast 22:a maj. Upplands Fotbollförbund har ännu inte officiellt gått ut med information om när matcher kan starta, mer än att matcher denna helg är inställda.

Både ishockey, handboll, fotbollslag med mera är kopplade till Upplands distriktsförbund när det gäller idrott. Men det är således fritt fram att arrangera matcher mot föreningar i Stockholms län.

toppbanner
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

ungdomsarbete_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
swedol_outsider
arbete_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys