Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Stoppade och slog sönder buss

Under fredagskvällen stoppade ett antal personer en buss och slog sönder vindrutan samt punkterade däcken på den.

centrum_artikel_host

Det var vid 20-tiden på fredagskvällen som ett antal okända personer klev ur en bil vid Arlanda och gick till attack mot bussen. De slog sönder vindrutan och punkterade däcken innan de lämnade platsen. Händelsen inträffade helt oprovocerat och polisen har förhört busschauffören samt sökt med hund efter de misstänka gärningspersonerna. Det finns i nuläget ingen misstänkt enligt polisen. Hur brottet ska rubriceras är inte klart. Ingen person skadades fysiskt i samband med händelsen.

pantamera_avc_helsida
wenngarn_jul_helsida
storemore_helsida
ica_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

connys_helsida
joes-helsida
slottsby_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

defacto_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

centrum_host_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ica_outsider
centrum_outsider_host
storemore_out
wnngarn_jul_outsider
slottsby_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
swedol_outsider
pantamera_out
joes_outsider
connys