Stopp mellan Märsta-Rosersberg

Det är stopp i pendeltågstrafiken mellan Märsta-Rosersberg på grund av elfel.

centrum_artikel_host

Sedan 12.40-tiden är det stopp i pendeltågstrafiken mellan Märsta-Rosersberg på grund av att en kontaktledning rivits ner. SL meddelar att det går ersättningsbussar mellan Märsta och Rosersberg, felet med kontaktledningen väntas vara klart till 19.00.

Uppdaterad kl. 16.35

defacto_helsida
joes-helsida
pantamera_avc_helsida
ica_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

slottsby_helsida
storemore_helsida
connys_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

centrum_host_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

wenngarn_jul_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ica_outsider
connys
slottsby_outsider
storemore_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
centrum_outsider_host