eldsjal2024_pan
Arkivbild från tidigare avbrott

Stopp i Pendeltågstrafiken till och från Märsta

Det är stopp i pendeltågstrafiken till och från Märsta på grund av en brand i Solna.

centrum_artikel_host

Resenärer som är beroende av pendeltågstrafiken till och från Märsta bör vara medvetna om kraftiga förseningar och oregelbunden trafik idag. Orsaken till detta är en brandincident som inträffade vid Solna, vilket har påverkat samtliga linjer.

Följande information har tillhandahållits av SL och Trafikverket:

  • Förseningar och Inställda Avgångar: På grund av branden kan resenärer förvänta sig många inställda avgångar och oregelbunden trafik. Det är viktigt att vara medveten om att resan kan ta längre tid än vanligt.
  • Plattformsskyltar och Utrop: Tåg kan ställas in eller köra förbi vissa stationer med kort varsel. Resenärer uppmanas att vara uppmärksamma på plattformsskyltar och utrop ombord på tågen för att hålla sig informerade.
  • Reseplanering: På grund av hög belastning kan det hända att inte alla inställda pendeltåg visas som inställda i reseplaneraren. Resenärer rekommenderas att kontrollera pendeltågens avgångar från sin station på trafikverket.se.
  • Alternativa Resvägar: För närvarande hänvisas resenärer till att söka alternativa resvägar genom SL:s app eller webbplats. Det är möjligt att hitta andra resvägar med SL genom att välja bort pendeltåg som färdmedel under fliken Anpassa resefilter.
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
storemore_out